Uvjeti korištenja web stranice

Web stranica omogućuje pregled događanja, praćenje aktivnosti i informacija o Vodoopskrbi i odvodnji Zagrebačke županije d.o.o..

Za pristup stranici neophodno je imati internet pretraživač i pristup internetu. Stranici se pristupa na adresi: www.viozz.hr.

Pristupom i pregledom internetske stranice korisnik se obvezuje prihvatiti pravila i uvjete njezinog korištenja. Pristup i pregled internetskoj stranica korisnik čini na vlastitu odgovornost.  Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice.

Sadržaj ove internetske stranice priređen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri sa ciljem pružanja informativnih sadržaja iz djelatnosti Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije d.o.o. i služe isključivo u svrhu informiranja.

Korisnik na stranici ima mogućnost preuzimanja potrebne dokumentacije za podnošenje zahtjeva za usluge, informacije o važećim cijenama usluga te informacije o radovima i ostalim aktivnostima.

Registriranim korisnicima je omogućeno da u dijelu  “e-Usluge“ pregledaju račune i uplate, unesu stanje brojila (kada je isto omogućeno u razdoblju očitavanja za pojedino područje), pregledaju mjerna mjesta i ostale mogućnosti koje se stalno proširuju.

Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o.  ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ova internetska stranica upućuje.

Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o.  zadržava sva prava da bez prethodne obavijesti u svakom trenutku, prema vlastitom sudu nadopuni, izmijeni ili ukloni bilo koji od sadržaja ove internetske stranice. 

Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o.  zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti, promijeni uvjete pristupu i korištenju ove internetske stranice.

Svi sadržaji, osim službenih oznaka Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije d.o.o.  smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe, a uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ove internetske stranice u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije d.o.o.  kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, te mijenjanje dijelova sadržaja kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ove internetske stranice suprotno njezinoj namjeni.

Svaka zloupotreba biti će prijavljena nadležnim tijelima.

Autorska prava na izgled i dizajn zadržava tvrtka koja je izradila ovu internetsku stranicu.